logo
Grįžti

Verslo planavimas. Kelionė. Greitkelis

Verslo planavimas nebus sudėtingas procesas, jei naudosite tam tinkamus įrankius.

Planavimas yra reikalingas jei Jūs tai, ką darote, norite paversti verslu. Kitu atveju, tikrai nėra būtina investuoti šiai sričiai. Užtenka minimalių įrankių ir žinių.

Planavimas yra pagalba verslo procesuose arba tam tikras žemėlapis su kuriuo tiesiog gyveni. Pradžioje būtina navigacija, o vėliau jau užtenka žinoti kelią, kartas nuo karto darant peržvalgą, ar tas kelias veda link tikslo.

Šioje kelionės dalyje turi atsirasti platesnė verslo vizija ir misija, pagrindiniai tikslai ir uždaviniai, kuriuos būtų galima skaidyti į mažesnius segmentus.

Planuojant finansinę dalį, tikslas yra numatyti ir suplanuoti įmonės veiklos finansinius poreikius ateičiai. Taip pat numatyti finansinius srautus, apskaičiuoti planuojamas sąnaudas ir pajamas, kaip pasisikirstys pardavimai ir kokių rezultatų galite tikėtis, kokių veiksmų imsitės, jei pardavimai bus didesni ar mažesni.

Patirtis rodo, kad norint siekti verslo rezultatų efektyviau, reikalinga pagalba iš šalies. Dėl šios priežasties siūlome jūsų verslo kelionėje rinktis bendradarbiavimo principą planuojant kartu.

„Konsultantas – tai asmuo, kuris sutaupo klientui beveik tiek pinigų, kad užtenka sumokėti jam atlyginimą“ – Arnold H. Glasgow

Ženk žingsnį link
tvaraus verslo